Meghirdetett állások

A TiSUN egy valódi tiroli vállalat, amely két évtizede fejleszt, gyárt és forgalmaz olyan kiváló minőségű napkollektorokat és rétegtárolókat, amelyek extrém éghajlati viszonyok között is megállják a helyüket. Az innovatív csúcstechnológia, a legjobb minőség, és a kiváló forgalmazóés szervízhálózat biztosít évek óta jelentős növekedést a TiSUN számára. A TiSUN termelésének körülbelül 80 %-át exportálja, és ez a szám emelkedik.

KARRIERT KERES? Küldje el a pályázatát nekünk:

TiSUN GmbH
Stockach 100
A-6306 Söll

Tel.: +43 5333 201-125
Fax: +43 5333 201-199
E-Mail: jobs@tisun.com

Pályázati útmutató

Juttassa el hozzánk teljeskörű pályázati anyagát emailben vagy postán (egyéni kísérőlevél, táblázatos életrajz, fontosabb bizonyítványok). A benyújtott írásos dokumentumok sikeres elbírálása után örömmel meghívjuk tisztelt pályázóinkat egy személyes interjúra is. Örömmel várjuk!

Egyéni kísérőlevelében emelje ki, hogy miért szeretne a TiSUN-nál dolgozni és miért Ön a megfelelő jelölt a meghirdetett pozícióra. Írja le, hogy mikor tudna nálunk kezdeni és nevezze meg a fizetési elképzeléseit. A kísérőlevél megfogalmazásában ügyeljen olyan szempontokra, mint a nyelvi kifejezőkészség, tömör megfogalmazás, gondosság, eredetiség, hibátlan helyesírás, nyelvtan és központozás. A motivációs levél hossza hozzávetőleg egy oldal legyen.

Kezdeményező pályázatokat is szívesen fogadunk. Ebben az esetben kérjük, adja meg, hogy milyen terület vagy munkakör érdekli és az adott feladatra miért pont Ön a legalkalmasabb pályázó.
A pályázata mellé kérjük, csatoljon egy részletes, hiánytalan, táblázatos, fényképes önéletrajzot is. Önéletrajzában ne csak az időszakot és a céget adja meg, ahol dolgozott vagy dolgozik, hanem részletesebb információkat is várunk az Ön által végzett tevékenységről, feladatokról, hogy kiemelten láthassuk azokat a tapasztalatokat és képességeket, amelyek az általunk meghirdetett munkakörökhöz kapcsolódnak. Az önéletrajzban felsorolt munkahelyeket, iskolákat és kiképzéseket kivétel nélkül bizonyítványokkal vagy vonatkozó dokumentumokkal kell igazolnia.

Teljeskörű pályázati anyagát kérjük, küldje el postán vagy emailben a személyzeti osztályunkra:

TiSUN GmbH
Stockach 100
A-6306 Söll

Tel.: +43 5333 201-125
Fax: +43 5333 201-199
E-Mail: jobs@tisun.com

Mihelyt megérkezett a pályázati anyaga, igazoljuk a beérkezést. Személyzeti osztályunk a beérkező pályázatokat gyorsan feldolgozza és előleges választást hoz, ezután személyes visszajelzést küldünk. Örömmel fogadjuk a pályázatát!

TiSUN College

A TiSUN College programunkkal vállalatunk hosszútávú sikerének alapjait biztosítjuk. Képzésrendszerünk célja munkatársaink, szakszerelőink, kereskedőink és értékesítő partnereink következetes szakmai fejlődése és továbbképzése.

A képességek kibontakozását egyénileg testreszabott, jövőbeli kihívásokhoz igazodó személyzeti fejlesztési programokon keresztül biztosítjuk. Ez a megközelítés nemcsak karrierlehetőségeket biztosít, de vállalatunk jövőjét is. A TiSUN minden munkatársát saját képességei szerint támogatja. Munkatársaink szakmai és személyes továbbképzését házon belüli vagy külső helyszíneken lefolytatott továbbképzési programokkal szavatoljuk. Mert tudjuk, hogy kimagasló teljesítményeket csak szakképzett és lelkes munkatársakkal érhetünk el.
Intézkedéseinkkel ügyfeleink igényeire adunk gyakorlatias válaszokat. Szakszerelőinket, márkakereskedőinket és értékesítési partnereinket igény szerint testreszabott előadások keretében látjuk el a napenergia-hasznosítás értékes szakmai információival, a műszaki know-how legapróbb részleteinek rendszerszerű felépítésével.

További információk: office@tisun.com