Elérhetőség

TiSUN GmbH
Solarstrasse 1, Industriepark
9300 St. Veit / Glan

T +43 (0) 4212 45010
F
E office@sonnenkraft.com
W http://www.tisun.com

Ügyvezető igazgató

Günther Kohlmaier

Cégjegyzékszám

FN 52724k LG Innsbruck

Joggyakorlás helye

Bezirksgericht Kufstein

Szerzői jog

Ez a weboldal, valamint minden itt felhasznált szöveg, grafika, kép, videó, animáció és egyéb publikált adat szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva. Az üzemeltető ill. a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül tilos az itt közölt információk felhasználása.

Szerzői joggal védett fotók

Projektvezetés és műszaki végrehajtás

Webdesign és koncepció

TiSUN GmbH
Roland Mühlanger
http://www.muehlanger.at/

Beyond IT KG
Tafang 19
6341 Ebbs
http://www.beyondit.at

Neotonie/Bureau der Gestaltung
Erlach 228
6210 Wiesing
http://www.neotonie.com

Felelősség

Ennek a weboldalnak a használata saját kockázatra történik. A TiSUN GmbH semmilyen garanciát nem vállal az itt közölt információk tartalmára, érvényességére, teljességére vagy állandó rendelkezésre állására. A felelősségvállalás megfelel a törvényes előírásoknak. Nem vállalunk felelősséget olyan károkért, amelyek jelen weboldal használatából közvetlenül vagy közvetetten származnak. Célunk, hogy mindig a legfrissebb tartalmakat, valamint helyes és teljeskörűen leírt adatokat publikáljunk a honlapunkon keresztül. Ennek ellenére a hibák fellépését nem tudjuk kizárni. A TiSUN GmbH semmilyen felelősséget nem vállal a honlapunkon lévő, harmadik fél online kínálatára mutató linkek tartalma, működése és elérhetősége szempontjából. Ez a megkötés minden közvetlen vagy közvetett, külső/idegen internetes oldalakra mutató hivatkozásokra is vonatkozik. Amennyiben egy általunk hivatkozott honlap jogsértő tartalmakat tartalmazna, kérjük erről szíves visszajelzésüket. Az ilyen linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Adatvédelem

Minden kedves látogatónak örülünk és köszönjük, hogy vállalatunk és termékeink iránt érdeklődnek. Rendkívül fontos számunkra a személyes, bizalmas adatok feldolgozása közben a magánszféra védelme és ezt az elvet üzleti folyamatainkban is figyelembe vesszük.

A honlapunk látogatása alatt keletkezett személyes adatokat azon ország adatvédelmi törvényei szerint dolgozzuk fel, ahol az adatfeldolgozás konkrétan történik. A TiSUN honlapja más szolgáltatók weboldalaira mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyekre ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik.